با ماست به جنگ دیابت نوع ۲ بروید-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

با ماست به جنگ دیابت نوع ۲ بروید

برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته محققان، مصرف ۲ فنجان یا ۳ وعده ماست در هفته به عنوان حداقل مقدار ماستی در نظر گرفته می‌شود که باید برای برآورده کردن ادعای سلامت مصرف این ماده غذایی مصرف شود.

 

شواهد علمی معتبر ارتباط آماری معنی داری بین کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و ماست به عنوان یک غذا، صرف نظر از محتوای چربی یا قند نشان می‌دهد.

 

خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را می‌توان از طریق تغییر سبک زندگی کاهش داد، بنابراین کارشناسان به مصرف کنندگان هشدار می‌دهند که فکر کنند ماست تنها راه حل برای کاهش این خطر است.

 

دکتر «جان مایلز»، متخصص غدد در دانشگاه کانزاس، می‌گوید: «نباید ماست را به عنوان نوعی محلول دارویی در نظر بگیریم که به خودی خود بدون هیچ توجه یا تلاش خاصی حالت بهتری به فرد می‌دهد.»

 

محققان معتقدند که کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بسیار پیچیده‌تر از افزایش مصرف ماست است و نیاز به اصلاح سبک زندگی و مصرف داروها دارد.

 

توصیه‌های کلی شامل افزایش فعالیت بدنی با شدت متوسط، کاهش زمان بی تحرکی، کاهش مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده، کاهش مصرف قند و کربوهیدرات، حفظ وزن طبیعی بدن یا کاهش ۵ تا ۱۰ درصد وزن بدن، کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب و غیره است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار